مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

آیا پاسخ اظهارنامه رو حتما باید داد؟
چون چیزی که طرف مقابل میگه با چیزی که اتفاق افتاده متفاوت است و ایشون تو اظهارنامه خلاف واقعیت رو نوشته.
نیاز هست من توضیحی بدم در اظهارنامه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر الزامی نیست.
توجه داشته باشید اگر پاسخ اظهارنامه را اعلام کنید و حرفی بزنید که به ضرر شما باشد بعدا می تواند علیه شما استفاده کند.
بنابراین اگر قصد دارید پاسخ دهید به نحوی پاسخ دهید که بعداً به ضرر شما نباشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگرچه پاسخ به اظهارنامه الزامی نیست ولی بدیون پاسخ موندن اظهارنامه برای اظهار کننده نوعا یک حق رو ایجاد می کنه پس پاسخش رو بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزامی به پاسخ نیست .ایشان هر ادعایی که دارند با مدرک باید در دادگاه ثابت کنند و در مقابل شما نیز حق دفاع دارید.