مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

من برج 12 سال 97 جهت جانبازی تکمیل پرونده کردم و تحویل پادگان مربوطه دادم ولی تاکنون خبری نیست کجا باید برم و چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

دوست عزیز ما مورد جانبازی شما رو نمیدانیم که به چه صورت بوده است مدارک بالینی وجود داشته نداشته سانحه حین خدمت بوده یا بدون گزارش سانحه بوده در هر حال باید شرح حال کامل میدادین تا بتوانیم پاسخ بدیم.روال معمول اینه که یک سری فرمها باید پرر بشه با مدارک مثبت هویت و چند قطعه عکس و مدرک مثبت محل سکونت و سایر مدارک مربوط به نحوه جانبازی تجمیع بشه به ستاد کل نیروهای مسلح ارسال بشه.فی الحال شما از همان پادگانی که مدارک شما رو تحویل گرفتند پیگیری کنین ببینید مدارکتون رو کجا فرستادند.ببین اصلا ارسال کردن یا نه.بهتره حتما پیگیر موضوع بشین زمان زیادی گذشته منتظر نشین برایتان کاری انجام بدند بهتره خودتان پیگیر پرونده خودتان باشین.اگه قادر به حرکت نیستین وکالت بدین به اقوام آشنایان یا وکیل دادگستری.قبلش بپرسید که وکالت کاری قبول میکنن یا نه.اینجور پرونده ها پیگیری مستمر لازم داره و به این راحتی بنیاد شهید با تقاضای جانبازی موافقت نمیکنه باید تمامی شرایط و مدارک لازم ارایه بشه و احراز بشه.جانبازی فقط یک حالت نداره.انواع جانبازی وجود داره که هر کدوم مدارک مختص به خودش را لازم داره.شاید نیاز بشه مجددا به کمیسیونهای خاص پزشکی برین.احتمال داره تا الن با تقاضای شما مخالفت کرده باشند باید پیگیر بشین تا به موقع بتونین به تصمیم رد اعتراض کنین.