مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و عرض ادب
حقیقتش من یک سوال خیلی مهم داشتم در مورد طلاق...

من تقریبا 4 سال پیش بعد از دو هفته از عقد (که در حین این دو هفته بخاطر نزدیکی پرده بکارتم رو از دست دادم) و بخاطر اختلافات و فشار هایی که بهم اومد از همسرم مجبور به طلاق شدم و تقریبا با 3 سال دویدن که حدودا یک سال و نیم پیش اقدام به طلاق توافقی با 50 میلیون با نظر وکیلی که گرفته بودم گرفتم و تقریبا یک ماه پیش از مرحله پزشک قانونی که نظر پزشک قانونی این بوده که من باکره نیستم به دادگاه منتقل شد و الان شوهرم میگه بیا اقرار کن که کار من نبوده تا من مهریه رو 50 تومن بدم....
الان من در حال حاضر باید چه کاری انجام بدم برای اثبات این موضوع که کار خودش بوده ؟؟؟؟

یا میتونم که برم مهر رو کامل دوباره اجرا بزارم؟؟؟
چکار باید کنم..خسته شدم
خیلی جنگ اعصاب دارم بخاطر این بی وجدان بازی ها.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر پنجاه میلیون بابت مهریه گرفتین و طلاق انجام شده که دیگه احتیاجی به مذاکره ندارین و اگر هموز طلاق انجام نشده به هیچ عنوان به امید گرفتن پول ادعای خلاف واقع نکنید چون در اینده براتون دردسر ساز میشه.سوالتون ابهام داره ،اکر طلاق انجام شده دیگه چه احتیاجی به توافق دارید؟؟؟

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به اجرا گذاشتن مهریه منعی ندارد اما ممکن است در پروسه طلاق شما مشکل ایجاد کند .
شما ملزم به اثبات اینکه ازاله بکارت ، منتسب به همسرتان نبوده نیستید ، اگر همسرتان مدعی است باید اثبات نماید که ازاله بکارت شما توسط ایشان صورت نگرفته است.
موفق باشید