مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام
من و خانمم قراره به شکل توافقی از هم جداشیم و سر کلیه مسائل مالی به توافق دوطرفه رسیده ایم، کلاس مشاوره قبل از طلاقم که از طرف سازمان بهزیستی بوده شرکت کردیم و نامه عدم سازش مشاور هم دریافت کردیم حالا خواستم ببینم بعد از دادن دادخواست طلاق از طریق دفاتر قضایی چقدر طول میکشه تا رأی دادگاه صادر بشه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما کدام شهر هستید چون شهر به شهر متفاوت است .شما لطفا با من تماس بگیرید تا جوابتان را بطور صحیح بگویم

پرسشگر :

ساکن استان کرمانشاه هستم

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
معمولا همانروز ارجاع میشود و تازمان دادگاه یک هفته الی دوهفته روز دادگاه هم حکم صادر میشود و میتوانید به دفترخانه طلاق مراجعه کنید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بستگی به شعبه ی مرجوعی دارد بین دو تا شش ماه

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بسته به هر شعبه و میزان کار هر شعبه می تواند متفاوت باشد ولی معمولا کمتر از بیست روز طول میکشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در محبت و علاقه شما به ادامه زندگي به شرح مرقوم در سوال شك و شبهه اي بنظر نمي رسد
مهارت هاي زندگي مشترك را فرا بگيريد و زندگي را حفظ نماييد
خانم ها برخي مواقع نيازمند محبت و عشق دو چندان هستند
گاهي تحت تأثير زندگي و اموال سايرين يا حرف و نقل هاي تهمت و افتراي زنانه مي باشند و همواره ميتوان گفت دو پارادايم بين زوجين در حقوق و فلسفه وجودي خانواده ايراني در جريان است :پول مي خواهد كه كام دهد يا محبت مي خواهند كه عشق پرورند:
نخست آن که در حقوق کامجویانه، مفهوم نکاح مساوی و مساوق با تمتع جنسی است لیکن در حقوق عاشقانه مقصود از خانواده، پایبند ‌بودن زن و مرد است به یکدیگر، و مکلف بودن آنان به تربیت فرزندان. دوم آن که زن را در حقوق کامجویانه شیئی و موضوع بهره برداری می شمرند؛ حقوق عاشقانه اما او را چون هدفی برای خود می نگرد. سه دیگر آن که ادبیات حقوق کامجویانه به به‌کارگیری گسترده اصطلاحات استمتاعی شایق است، لیکن حقوق عاشقانه در حفظ عفت کلام خود ساعی است. چهارم آن که حقوق کامجویانه فقط زن را به وفاداری ملزم می‌داند اما در حقوق عاشقانه، زن نیز به جدّ محق است که خواهان پایبندی مرد به خانواده‌اش باشد. پنجم آن که حقوق کامجویانه، به رغم نامش، شهوت را سرسری می‌گیرد لیکن حقوق عاشقانه شهوت را در مقام مهم خود می‌نشاند و آن را همچون ملعبه‌ای نمی‌خواهد.
حال اگر استمرار اين وضع به صلاح نيست براي طلاق توافق نماييد و بخواهيد مهريه را ببخشد تا طلاق دهيد؛ در ضمن با اعسار هيچ موردي اگر اموال نداريد منجر به زندان در شرايط فعلي نمي گردد و در پناه قانون هستيد!
براي مرد خوب و اهل زندگي همواره دختران و زنان نجيب و خوب براي ازدواج فراهم است مدارك خاصي نياز نيست و زمان بر هم زياد نيست
جلسات بهزيستي و مشاوره و اسناد نكاح و شناسنامه و كارت ملي زوجين و توافق در مهريه و نفقه و جهيزيه و حقوقات مالي و تعيين تكليف فرزندان مشترك و تست بارداري كافي است
#دكتر امين اميني زارع

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حضوری پيگير ماجرا شوید