مشاوره حقوقی رایگان - واتساپ

باسلام چند وقتی هست که یه دختر برای امتحانات آخر ترم در واتساپ به من پیام داده بود و من هم کمکش کردم بعد چند وقت چندین بار برای کمک به من پیامک داده و من هم کمکش کردم و در این میان من از دختره خوشم اومده و بهش پیشنهاد دوستی دادم اونم قبول کرد و چند مدتی با هم کمی صمیمی بودیم و هیچ وقت هم من ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی متاسفانه دیشب یه شماره به من زنگ زده و کلی بدو بیراه گفته که با همسر من در ارتباطی و فلان و من هم به هیچ وجه نمیدونستم که این خانم نامزد دارن یا نه حتی چند باریم پرسیدم ازشون ولی پاسخش منفی بود حالا چند تا سوال داشتم اول این که پلیس فتا میتونه پیام های مارو چک کنه و ببینه؟ و در صورت اثبات جرم مراطب قانونیش به چه صورت هست؟ و سوال بعدی این که من میتونم دیلیت اکانت بزنم و کلا انکار بشم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
از نظر اکثریت قضات ، رابطه پیامکی و غیرحضوری از مصادیق روابط نامشروع نیست .
بقیه سوالات شما حقوقی نیست و پاسخ به آن در حوزه تخصص اینجانب قرار ندارد.
موفق باشید