مشاوره حقوقی رایگان - لعان

همسرم درخواست طلاق و مهریه و ... از من به دادگاه های مختلف برده و شکایات متعددی را هم نموده است و تهمت پراکنی های بسیار سنگینی را در مورد من و منتسبین به من انجام می دهد. من هم اکنون به این نتیجه رسیده ام که وی راهی برای ادامه ی زندگی با من را باقی نگذاشته بلکه بهتر بگویم راهی برای ادامه نمانده و تصمیم به افشای گوشه ی کوچکی از اسرار وی را دارم. یک نمونه ی آن خیانت های جنسی وی است که اتفاقاً حدود 8 ماه پیش یک مورد آن را دیدم که وی در حال مقاربت با مردی بود. لذا قصد لعان دارم. تقاضامندم من را بویژه از لحاظ قانونی و حقوقی راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام آنچه مهم است این است که برای طرح شکایت باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و الا ممکن است وی تحت عنوان افترا از شما شکایت کند. شما میبایست در همان زمان برای شکایت اقدام میکردید.
درخصوص درخواست لعان نیز به همین صورت است با این تفاوت که باید برای ادعای خود قسم یاد کنید.