مشاوره حقوقی رایگان - ترکه

سلام
پدرم بزرگم 5سال پیش فوت کرد و تمام اموالش که یک مغازه و یک خانه مسکونی بود وصیت (دستنویس) کرد که سهم 2نفر از دخترها از مغازه بود که آنها بدونه انجام حصر وراثت ملک را فروختند و وراث دیگر اینکه قصد فروش ملک مسکونی که سند دار است را دارند و آنها ملک را بصورت قولنامه ای فروختند و اینک وراث مغازه ادعا می کنند که از خانه هم سهمی می برند.
و یکی از دخترها فوت کرده و ورثه آن قبول ندارند که از خانه سهمی نمی برند آیا با شکایت مشکل حل میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام هر فردی می تواند برای یک ثلث از اموال خود بعد از مرگ وصیت کرده و تعیین تکلیف کند چنانچه قیمت مغازه بیش از ثلث مغازه باشد با کسر قیمت ثلث مابقی وراث نیز در آن سهیم بوده و دو سوم باقی مانده طبق قانون ارث بین تمام وراث تقسیم شود.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

من متوجه سوالتان نمیشوم تماس بگیرید تا تلفنی پاسخگو باشم