مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ، یک سال که همسر بدون اجازه از خانه رفته و پسر 9 ساله م را با خد برده و ادرس خونه جدید به من نمیده و من اطلاعی از مکان آنها دارم حالا میخوام برای بچه و پول و بابت این مدت نبود و داشتن آرس شکایت کنم لطفا به من راهنمایی بدید که از کجا شروع کنم ..ممنون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اگر شما خانم هستین هم سکایت کیفری برای ترک انفاق ماه جاری نمایید و هم دادخواست حقوقی برای مطالبه نفقه ایام گذشته و تعیین نفقه جاریه و نهایتا حکم غیابی بگیرید تا مجوزی باشد برای طلاق گرفتن شما