مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام
من با توجه به شناختی که از دوستی اقای ،(ج) داشتم‌ مبلغ 40میلیون تومان چک بابت ضمانت اجاره داربست به طرف مقابل (اجاره دهنده) دادم و قرارداد به نام بنده نوشته شد. حالا اقای (ج) اجاره پرداخت نمیکند و طرف اجاره دهنده طی تماس تلفنی اعلام نمود که جهت اجرای چک اقدام میکند. خواستم ببینم راه حل چیست لازم به توضیح است که داربستها در محل پروژه موجود می باشد ولی کارفرمای پروژه اعلام‌ میکند با توجه به اینکه داربستها توسط شخص شما وارد پروژه نشده اجازه خروج فقط توسط اقای (ج) باید صورت پذیرد.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما کمی پیچیده است .بهتر است وکیل بگیرید.یاالله