مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بی مورد

با سلام یک قواره 250 متری مزروعی که در شرف کاربری مسکونی میباشد خانم بنده چون شاغل هستن مدعی هستن واسه زندگی زحمت کشیدن 15 سال قسمت دفتری پشت کامپیوتر و اینکه صبح تو سرما و گرما با متر به خ بهشتی تو کرونا فعال بودن و ادعای سهم 3 دنگ از زمین دارند ولی من مخالف هستم چون اخلاق ایشان این است که کم کم تمام دارایی که دارم ضبط کنن و مانند برده با من رفتار کنن و دست از منزل بیرونم کنن و در خیابان مریض شوم و حقوقم هم به چنگ بیاورد سند منگوله دار را پاره کرده یا قایم کرده دسته چک مرا قایم کرده تمام فکرش این است که من را نقد کند و با دخترش خوش باشن من چه کنم ممنون از پاسخی که میدهید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما اختیار اموال خود را دارید ولی نفقه و مهریه خانم را باید پرداخت کنید