مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ارثیه به وراث دیگر

با سلام. بعد از فوت پدرم ملکی از ایشان به من و 4 نفر دیگر از خواهرانم رسید. و ملک به صورت 5 تا سند تک برگ بین 5نفر تقسیم شد. یکی از خواهر ها قصد دارد سهم خودش را به بقیه واگذار کند. آیا می تواند سهمش را به یک نفر بدهد یا بین 3 نفر تقسیم کند؟ آیا برای این کار اگر انجام شدنی هست حتما باید در شهر صدور سند ملک ارثی باشد یا در شهر محل سکونت خواهرم که با محل صدور سند ملک ارثی فرق دارد می تواند سهمش را واگذار به بقیه کند. چون برای رفت و آمد به شهری که ملک ارثی در آن هست مشکل دارد.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با حضور در دفتر اسناد رسمی محل اقامتشان میتوانند اقدام کنند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
هر یک از وراث می تواند سهم خود را به هر شخصی که مایل است انتقال دهد. برای عدم حضور در شهر وقوع ملک ایشان باید در شهر خودشان یک وکالت فروش برای شخص یا اشخاص مورد نظر خودش تنظیم و برای ایشان ارسال نماید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
انتقال سهم الارث خواهرتان به بقیه مانعی ندارد اما بهتر است که این انتقال از طریق مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی باشد .
موفق باشید