مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه خانه

با سلام
ملکی را خریدم، سند قطعی و تک برگ دارم که مستاجر داشته برای چهار ماه.
مستاجر انتقال اجاره نامه به من رو امضا نکرد چون بر حسب عرف، صد هزار تومان دیرکرد تخلیه و دیرکرد بازپرداخت ودیعه تعیین کرده بودم.
اجاره نامه مستاجر با مالک قبلی، بدون شاهد و به صورت دستی است.
با اینکه سه ماه قبل از اتمام تاریخ قرارداد، به مستاجر اعلام کردم که دنبال خانه باشن چون خونه رو برای خودم احتیاج دارم، دیگه اجاره نمیدهم. و پول رهن را تمام و کمال به ایشان پرداخت میکنم.
ولی مستاجر به دلیل شرایط کرونایی، منو تهدید کرده که خانه رو تخلیه نمیکند.
برای تخلیه خانه به صورت قانونی باید چه اقداماتی انجام دهم که زودتر به خونه ام برسم؟
چون اجاره نامه رسمی با مستاجر ندارم، میتونم درخواست خلع ید از دادگاه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فروش ملک توسط مالک قبلی از موارد صدور دستور تخلیه است که اخیراً ستاد ملی کرونا تصویب کرده است