مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با سلام.
شکایتی علیه سازمان فنی و حرفه ای در اداره کار داشتم که به استناد قانون خدمات کشوری هیات تشخیص رای به عدم صلاحیت به شایستگی مرجع ذیصلاح و همچنین قرار رد دعوی صادر نموده است. ( در حالی که من از سال 74 تا 99 با این سازمان به عنوان مربی حق التدریس همکاری داشته ام و قانون خدمات کشوری در سال 88 تصویب شده است. ) در هیات حل اختلاف هم همین رای تایید شده است و ظرف مدت سه ماه قابل فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری می باشد.
آیا صرفا دادخواست جدیدی به دیوان عدالت اداری ارایه شود؟
فرجام خواهی از دیوان با توجه به رای صادره از هیات حل اختلاف چگونه است؟

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام شما با دلایلی که دارید فرجام خواهی کنید بعد اگر به رای دلخواه نرسیدید در دادگاه مطرح کنید