مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف

با سلام و عرض ادب به وکلای محترم. بنده در تاریخ 26 اسفند پشت ترافیک ایستاده بودم که یک خاور به علت خواب آلودگی با سه تا خودرو که یکی اش من باشم، تصادف کرد و خسارت هر سه بالغ بر 60 میلیون تومان می باشد. ولی سقف بیمه مالی 11 میلیون می باشد. قابل توجه که افسر کارشناسی ما رو فرستاد شورا و کارشناس مبلغ رو تعیین کرد و ماشین خاور رو توقیف کرد و هر سه تا ما خودمون ماشین ها رو پارکینگ گذاشتیم الان بعد از 20 و چند روز هنوز تکلیف ما مشخص نشده است و مقصر میگوید ندارم که بدهم و به من فرصت بدهید. از این طرف هم من خرج زندگی ام از ماشین در میومد. چه راهی وجود دارد که ما سریع تر به خسارتمون برسیم؟ ممنون و سپاس از همکاری و راهنمایی شما.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دادخواست مطالبه طلب بدهی وخاورراتوقیف کنید.ظریفی09121022422تهران