مشاوره حقوقی رایگان - ملک شریکی

با سلام. بنده و شریکم یک انبار 300 متری داریم ( سه دانگ به اسم من و سه دانگ به اسم شریک من هست) . الان متأسفانه به اختلاف خوردیم و شریک من میگه باید انبار رو ببندیم ولی من میگویم در سه دانگ خودم میخواهم بار بریزم و بفروشم ( دقیقا نصف انبار رو اشکال میکنم). من از نظر حقوقی میتونم این کار رو بکنم یا نه؟
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

میتوانیدولی چون ملک مشاع است شریکتان خلع یدوپلمپ رامیتواندانجام دهدتامل؟ تقسیم یاتفکیک یافروش رود.ظریفی09121022422تهران