مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

با سلام خدمت شما.
حدود یک ماه پیش یک قولنامه دستی برای فروش زمین نوشتیم و مبلغی بابت بیعانه ماند و الباقی برای محضر ماند و چیزی از زمان تنظیم سند و ضرر و زیان و خسارت دیرکرد و غیره در آن ذکر نشده است. قرار ها شفاهی بوده است اما خریدار برای پرداخت بقیه امروز و فردا میکند. چگونه میشود این قولنامه را فسخ کنم؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

فسخ باید در قرارداد پیش بینی شده باشد یا اینکه در قرارداد پیش بینی شده باشد که در صورت عدم پرداخت هر یک از اقساط فروشنده اختیار فسخ دارد یا به خودی خود فسخ میگردد