مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دستی

بنده یه ماشین به نمایشگاه فروختم یه ماشینم ازش خریدم سند هردو ماشین ها در رهن بوده
نمایشگاه ماشین خودشو به قیمت ازاد داده ماشین منو زیر قیمت برداشته الان 6ماه از تاریخ قولنامه میگذره من قولنامه رو نخوندم نمایشگاهی داخل قولنامه زده هیچ شکایتی نمیشه کرد من میتونم قولنامه رو به علت ضرر فسخ کنم چون با خودش صحبت میکنم میگه من پول نمیدم ماشینو ازت میخرم قیمت ماشینش زمان نوشتن قولنامه 10 میلیون گرون تر بود ولی چون چاره ای نداشتم مجبور شدم ازش بخرم
قولنامه دستی نوشته شده میتونم با شکایت فسخش کنم؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون خیار غبن فوری است و به محض اطلاع باید اعلام فسخ می کردید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر چون خیار غبن فوری است و به محض اطلاع باید اعلام فسخ می کردید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیار غبن فوری است و به محض اطلاع باید اعلام فسخ می کردید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیار غبن فوری است و به محض اطلاع باید اعلام فسخ می کردید.