مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه دست نویس

سلام.بنده حدودا 50 روز پیش ماشینم را به قیمت 14/600 با قولنامه دست نویس فروختم. 12/500 را داد و 2/100میلیونو برا سند نگه داشته. از اون موقع برا انتقال سند امروز و فردا میکنه و منم میخوام معامله رو فسخ کنم. ضمن اینکه نوشتیم تا 24ساعت طرفین با تقبل 500هزار ضرر و زیان میتوانند فسخ قرارداد کنند. و اینکه وکالت سند هم ندادم. آیا الان میتونم فسخ قرارداد کنم. ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله .ابتدا اظهارنامه فسخ دهید و بعد دادخواست البته قولنامه باید مطالعه گردد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما گفتیدکه پنجاه روز از انعقادقراردادتان گذشته ومدت اعتبارخیارشرطتان هم گفتید درمدت یک شبانه روز باتوجه به اتمام مدت شرط خیار دیگر خیارفسخ ندارید ونمیتوانیدفسخ کنید باید به دادگاه مراجعه کنیدودعوای الزام به تنظیم سند ومطالبه الباقی ثمن رامطرح کنید