مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی قرارداد اجاره

سلام. پس از پایان قرارداد اجاره اگر آن را شفاهی تمدید کنیم، از حقوق قانونی مالک و مستاجر برخوردار هستیم یا این که نمیتوانیم به قرارداد منقضی شده استناد کنیم. آیا اعتبار توافق لسانی اگر تاریخی ذکر نشود تلویحا همان یک سال خواهد بود؟ اگر مستاجر بعد از 4 ماه تخلیه کرد در حالی که استنباط بنده یک سال بود، میتوانم ودیعه را نگه دارم و موقعی که خانه به مستاجر دیگری واگذار شد با ایشان تسویه کنم؟ حداکثر چقدر مهلت دارم با توجه به شرایط کرونا تا پول را تهیه کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قرارداد و توافقات قبلی ادامه خواهد یافت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام قرارداد اجاره املاک معمولاً یک سال است مگر اینکه توافق خلاف آن شده باشد و یا در اجاره نامه چیزی غیر از آن نوشته شده باشد و اگر به صورت شفاهی تمدید کرده اید بهتر از پشت برگه اجاره نامه تمدید امضا شده باشد اما اگر امضا هم نشده مورد تایید دو طرف باشد شما می توانید مبلغ ودیعه را تا پایان مهلت تمدید که مورد توافق و تایید دو طرفه نزد خود نگه دارید و اگر شاهدی برای تمدید قرارداد اجاره دارید ارائه نمایید.جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید