مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

من استا کار ماشین هستم 15سال سابقه دارم. بعد این همه کار حلال. یکی از مشتریام بخاطر دوربودن راهش بهم گفت بعد اتمام کارش ماشین را دم خونش تحویل بدم. به مسئولیت خودش. من بعد از بستن مغازه ماشین را براش بردم و دوعدد شاگردها هم پیشم بودن شاهدن. وسط راه تصادف پیش میاد. اون ماشین بهم رضایت میده. ولی این ماشین که آشنام بود واسم شکایت میکنن. به دلیل خیانت در امانت. فقط یک بار دادگاهی میشم. بهم یک سال حبس میدن. من 3عدد کارشناس بیمه بردم روی ماشین همه گفتن خرج ماشین با افت قیمتش 6میلیون کلان. شاکی کارشناس شورای حل اختلاف میگیره. 18میلیون ماشین را کارشناسی میکنه. ماشین 206 رنگ دار مدل 89.که ماشین 5سال از عمرش بگذره تخفیف بهش تعلق نمیگیره. پول ماشین در این بازار 20میلیون است. ماشینی که یک در جلو و یک گلگیر جلو بخوره 18میلیون خسارت داره. تمام استا کار آشنا ها همه در تعجبن میگن واس کارشناس شکایت کن. آخه باکدوم پول. آخه چرا بجای اینکه از سن 10سالگی دارم کار میکنم بهم یک وام بدن بدتر دارن با زندگیم بازی میکنن. من با این سنم افتخارم یکنم دوتا کارگر یتیم دارم. از شما خواعش دارم به دادم برسین من هیچکسو ندارم. امیدم به شماست نزارین زندگیمو از دست بدم. بعد مجبور شم برم دنبال خلاف. ممنون.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
با توجه به توضیحات شما , خیانت در امانت مصداق نداشته و باید به رای اعتراض مستند و مستدل شود , اظهارات شاکی هم بسیار مهم هست, در خصوص خسارات نیز تصمیم با قاضی است که نظریه کارشناسی را مورد لحاظ قرار دهد که با اوضاع و احوال منطبق باشد .