مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

با سلام.
بنده زمینی را خریداری کردم‌ که آن را در حال حاضر ساخته ام و قولنامه ای هست و 4 تا قولنامه ی قبل از خودم را دارم. بعد از گذشت چند سال شخصی ادعا کرده است که نه تنها زمین بنده بلکه همه ی زمین های اطراف از ایشان بوده است و الان که حدودا 100 تا خانه ی مسکونی ساخته شده، این فرد با سندی رای دادگاه را به نفع خودش گرفته است.
ما مالکان میتونیم رای دادگاه رو تغییر بدهیم؟
اگر از فروشنده قبلی شکایت بکنیم، خیلی زمان میبرد تا به پول یا زمین برسیم؟
راه آن چیست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با چه دلیلی میخواهید رای دادگاه را تغییر بدهید؟ قولنامه شما بین خودتان و فروشنده معتبر است. اگر شما مدارک و قولنامه هایی دارید که قبل از مالکیت ایشان است ارائه نمائید و اعتراض ثالث بدهید.
توصیه می‌شود در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

خلیل فرهمندپور

خلیل فرهمندپور :

استان :

سلام
اگر رای دادگاه مبنی بر مالکیت ایشان باشد شما فقط مالک اعیان هستید و ملک به شما بصورت فضولی یا مال غیر فروخته شده است و شما می توانید به کسی که از او زمین را خریده اید رجوع کنید اما باید رای دادگاه را مطالعه کرد تا پاسخ صحیح داده شود