مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضرب و جرح در محل کار

با سلام. من در مطب پزشک دستیار ایشان هستم. خانمی که در روز قبل آمده بودند برای تزریق ژل که من حضور نداشتم و خلاصه چند روز پس از تزریق به دلیل ناراضی بودن خانم از نوع تزریق دوباره به مطب آمده بودند. طبق معمول من رفتم از نزدیک ببینم مشکلی ظاهری چیست و اون خانم به سمت من حمله کرد و شروع کرد به زدن حرف های خیلی رکیک و چنگ گرفتن صورت و گردن من.
خلاصه 110 آمد و من درخواست نامه برای پزشکی قانونی کردم و شکایت خودم را بر علیه اون خانم مطرح کردم. صبح آن روز رفتم پزشکی قانونی که جواب پزشک قانونی بر ادعای من مثبت بوده و شاهد هم بردم کلانتری برای تایید درگیری و فحاشی های شخص مورد نظر. چند روز آینده دادگاه داریم در این شرایط دادگاه چه حکمی برای ایشان صادر میکنند؟ چون من نمیتوانم رضایت بدهم به ناحق خیلی حرف های رکیکی زد و به من حمله ور شد. من از قسمتی از وقایع فیلم هم دارم. به نظر شما قاضی چه حکمی میدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صور ت اثبات جرم
به جزا نقدی محکوم
می شود