مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح در ماه حرام

با سلام
بنده موتورم را دزدیده بودن و من دزد را شناختم و شکایت کردم و دزد بعد از فهمیدن شکایت شبانه موتورم را درب خانه انداخت و متواری شد روز بعدش با چند نفر بر محل کارم هجوم آوردند و بعد از منکر شدن دزدی موتور و به خاطر شکایتم از آن من را چاقو زد و موجب شد سه تا از تاندون های دستم بریده شود و دستم سی تا بخیه بخورد و بعد از ضرب و جرح بنده کامپیوتر و شیشه و آبسردکن محل کارم را تخریب کردند به نظر شما قاضی چقدر دیه برای این کارشان تعیین میکند. البته ماه حرام هم بود .
مرسی اگر جواب بدهید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.
ماه حرام مربوط به دیه فوتی است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین و تشخیص میزان دیات از وظایف پزشکی قانونی و محاسبه آن در زمان پرداخت با اجرای احکام خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای شما دیه در نظر گرفته می‌شود اما می‌بایست پزشک شما را معاینه کند
نمی‌توان به این صورت پاسخ داد
ماه حرام هم ارتباطی به دیه شما ندارد