مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در پادگان سپاه و استعلاجی و دیه

سلام من سرباز سپاه هستم حدود یکسال و نیم خدمت کردم و حدود 2ماه پیش تو پادگان بصورت دوستی و تحریک کادر پادگان با من مچ انداختیم و دست راستم از قسمت بازو کاملاً به بدترین شگستگی ختم شد و باچند عدد پلاتین عمل کردن حالا بدلایلی چون شکایت کردم سنگ اندازی میکنند و استعلاجی رو فقط بیست روزش رو قبول دارن ... آیا دیه تعلق میگیره حدود چقدره؟؟ چه مدت استعلاجی کسر خدمت تعلق میگیره ؟؟ تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من سرباز سپاه هستم حدود یکسال و نیم خدمت کردم و حدود 2ماه پیش تو پادگان بصورت دوستی و تحریک کادر پادگان با من مچ انداختیم و دست راستم از قسمت بازو کاملاً به بدترین شگستگی ختم شد و باچند عدد پلاتین عمل کردن حالا بدلایلی چون شکایت کردم سنگ اندازی میکنند و استعلاجی رو فقط بیست روزش رو قبول دارن ... آیا دیه تعلق میگیره ? چه مدت استعلاجی کسر خدمت تعلق میگیره ؟؟ تشکر

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بله دیه تعلق میگره . استعلاجی بستگی به پزشک داره .