مشاوره حقوقی رایگان - زمین بلاصاحب

با سلام و عرض ادب.
اینجانب یک قطعه زمین را از پدر خود در یک روستا خریداری کرده ام و بعد از محصور و مشجر کردن آن در طی سه سال آن را فروخته ام. مدارکی که به بنده ارائه شد بابت اصالت زمین شامل یک استشهادیه محلی بود که سران طوایف روستا آن را تایید کرده بودند و شورای محل نیز مهر تایید بر آن زده بود و یک تقسیم نامه که آن هم به تایید شورای روستا رسیده بود و یک تقسیم نامه دیگر که فقط بین وراث مرحوم جد پدری بنده امضا شده بود و یک قولنامه دست نویس عادی و با همین مدارک زمین را به شخص دیگری فروختم. یک سال قبل بعد از گذشت یک سال هیات امنای مسجد روستا که شامل روسای طوایف روستا هم میشود، میگوید که کسی حق نداشته زمین ها را بفروشد و میخواهد از طریق دادگاه زمین فروخته شده را بازستاند. البته لازم به ذکر است که بیش از بیست قطعه زمین با ابعاد متفاوت از زمین های نامبرده شده قبلا توسط اشخاص دیگر و گاها با امضای همین روسای طوایف فروخته شده است. با پیگیری هایی که بنده انجام دادم از اداره ثبت محل زمین های مذکور که تقریبا سی و پنج هکتار است، به عنوان بلاصاحب و مشاع بین ده طایفه روستا تعرفه شده است و قطعه زمین بنده دو هزار متر می باشد.
حال میخواستم ببینم که
1_ آیا هیات امنای مسجد یک روستا میتواند ادعای متولی بودن زمین های مشاع و بلاصاحب روستا را داشته باشد در صورتی که روستا دارای شورا است؟
2_آیا هیات امنا میتواند زمین های فروخته شده را از طریق قانون باز پس گیری نماید؟
3_وضعیت بنده به عنوان فروشنده از نظر قانون چگونه است؟
با تشکر از لطف شما.