مشاوره حقوقی رایگان - گزارش ارتباط نامشروع

با سلام. من متوجه شدم که یک خانمی که قبلا برادر شوهرم رو اغفال کرده بود، الان همین کار رو با شوهرم انجام میدهد. میخواستم ببینم چطوری من میتونم این زن رو گزارش کنم طوری که شوهرم در دردسر نیفتد و اصلا پای او گیر نشود و یعنی فقط زن بدبخت شود.
چون که کلا کار این خانم این هست. دارد از این راه پول درمیاورد. در واقع نمیخواهم دادگاهی شود و کار به شکایت برسد و فقط یک طوری بشود که دیگر از این کار بترسد. مثل یک اخطار یا پیامک.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

راهی جزشکایت نداریدشوهرتان بعنوان شاهدبایدبیاید.ظریفی09121022422تهران