مشاوره حقوقی رایگان - اقامت همسر

سلام.
زن بنده به همراه فرزندانم که زیر 7 سال هستند در ترکیه هستند. آیا بدون اجازه یا رضایت من میتواند برای خود و فرزندانم ( از طریق اجاره خانه یا کار) اقامت موقت ترکیه را بگیرد؟
همسرم بدون اجازه من امکان دریافت ویزا یا ورود به کشور دیگر از خاک ترکیه را دارند؟
آیا ثبت نام و پذیرش فرزندان من بدون اخذ اقامت در مهد کودک و مدارس استانبول ترکیه امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
شما بدون هیچگونه حکم قضایی میتوانید وفق ماده 19 قانون گذرنامه همسر و فرزندان صغیر خود را ممنوع الخروج کنید و حتی اگر قبلا اجازه خروج و اخذ گذرنامه را به آنها داده باشید میتوانید هرزمان که بخواهید از اجازه رجوع کنید و آنها را ممنوع الخروج کنید بدون اجازه شما حق خروج از کشور را ندارند .
موفق باشید