مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. من مبلغ پس انداز خود 10میلیون تومان از 8/10/95 رو برای دریافت سود بانکی بیشتر به پیشنهاد شوهر خواهر خود در حساب به اسم ایشان در زمانهای مختلف برحسب دریافتی حقوق خود واریز کردم. اما در تاریخ20/8/97 به علت مشکل خانوادگی خود با خواهر من تمامی کارتهای بانکی خود را از جمله کارتی که پول پس انداز من در آن بود را سوزانده؛ و به صورت شفاهی اظهار داشته که پس انداز خود او می باشد. من از بانک تمامی پرینت واریزی خود را به عنوان مدرک دارم، برای پس گرفتن پول و سرمایه م چکاری میتونم بکنم؟ خواهشا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست استرداد وجه با استناد به مدارک از جمله پرینت بانکی واریزی و شهادت شهود بدهید