مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نشینی طولانی مدت

با سلام و خداقوت. خانواده ی همسرم مدت 40 سال است که در منزلی بسیاری قدیمی مستاجر هستند که اجاره نامه ی مکتوب هم ندارند و سالهاست که مبلغ ناچیزی کرایه ماهانه را به حساب دخترِ مالک واریز می کنند. آیا بعد از این همه سال هیچ حقی مشمول حالِ خانواده ی همسرم نمی‌شود؟ با توجه به اینکه سکونت ایشان در آن منزل جنبه ی حفاظت از آنجا را دارد تا از جمع شدنِ افراد معتاد و بزهکار و ... جلوگیری شود.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. آنها فقط مستاجر هستند. مالک هر وقت بخواهد می تواند آنها را بیرون کند.
هیچ حق دیگری ندارند.