مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و فحاشی همسر

با عرض سلام و خسته نباشید. من دارم از همسرم جدا میشوم و ایشون در پیام و چت به من فحش ناموسی میدهد و و تهمت میزند. میتونم از دست او شکایت کنم؟
باید چی کار کنم؟ چطوری شکایت کنم؟ ایشون میگویند قبلا در دعوا و بحث ها صدای من رو ضبط کرده و از من فیلم گرفته است و قسمت های خودش رو حذف کرده است و قسمت هایی که من حرف زدم رو میخواد در دادگاه نشون بدهد. آیا دادگاه همچین چیزی رو قبول میکند؟

پاسخ ها :

مريم  دليلي پور

مريم دليلي پور :

استان :

سلام
شکوائیه ای مبنی بر توهین و تهدید و فحاشی به دادسرای محل اقامت خود تقدیم کنید