مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام ملکی را چند سال پیش طی مبایعه نامه از شهرداری خریداری کردم و پارسال شکایت الزام به تنظیم سند بطرفیت شهرداری و صاحب اصلی سند که طی توافقی به شهرداری واگذار نموده بود مطرح نمودم نماینده شهرداری نامه ای از شعبه دیگری ارائه داد که ملک طبق نامه دادستان دستور منع نقل و انتقال دارد و برای شهرداری امکان انتقال سند نیست پس از مراجعه بنده به شعبه بازداشت کننده متوجه شدم صاحب سند پس از توافق با شهرداری و انتقال سند احساس ضرر کرده و شکایت نموده و ملک را موقتاً بازداشت نموده تا به شکایتش رسیدگی گردد سوال بنده این است که آیا با توجه به اینکه 1-بنده در شکایتم بعنوان خوانده علاوه بر شهرداری ، کسی که ملک به نفع وی بازداشت گردیده را هم مطرح نموده ام و 2- زمان بازداشت چند سال بعد از مبایعه نامه من با شهرداری و توافق شهرداری با صاحب سند و انتقال سند ملک به شهرداری بوده آیا قاضی پرونده بازهم می تواند رأی به عدم استماع بدهد.

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

با سلام
برای پاسخ به سوال شما باید مدارک مشاهده بشود چون از توافق شهرداری و شخص باید خبر داشت ولی این امر مانعیتی برای انتقال سند ایجاد نمیکند مگر اینکه شرطی خلاف این امر وجود داشته باشد