مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک نوساز بدون سند

با سلام. سال 97 ملکی را خریداری کردم که هنوز سند نداشت و قرار بود فروشنده در تاریخ مشخصی به دفتر اسناد بیاید و سند بزند من تاریخ را فراموش کردم و نرفتم و گواهی عدم حضور ندارم سازندگان این ملک سه نفر بودند که یک نفر مالک زمین بود و دو نفر دیگر سرمایه گذار و سازنده بودند که این ملک را به یکی از پیمانکاران در ازای بدهی واگذار کرده بودند و طرف اولیه من همان پیمانکار بود ولی در دفتر املاک این ملک مجدداً به دو نفر سازنده فروخته شد و من از دو نفر سازنده ملک را خریدم و اسناد با کد رهگیری توسط دفتر املاک صادر شد در زمان امضای اسناد مالک زمین حضور پیدا نکرد و سازندگان فقط امضا کردند که از مالک زمین وکالت داشتند و هنوز هم پایان کار ساختمان بدلیل وجود تخلف در ساخت و ساز توسط شهرداری صادر نشده است که با فشار بقیه خریداران واحدها اینکار در حال انجام است و به سازندگان هم اعلام کردیم شکایت دسته جمعی برای الزام به تنظیم سند میکنیم ولی سازندگان در جواب خریدارانی مثل من که امضای مالک زمین را در مبایعه نامه ندارند عنوان کرده اند که می‌توانند به استناد این موضوع شکایت کنند و معامله را فسخ کرده و واحدها را به قیمت زمان خرید پس بگیرند، آیا ازنظر قانونی اینکار امکان پذیر است؟ راه کار مقابله با این کار از نظر قانون چیست ؟ آیا امکان ارسال دعوت نامه به فروشندگان برای حضور در دفترخانه برای صدور سند وجود دارد؟امکان گرفتن خسارت تاخیر در صدور سند وجود دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد مشارکت در ساخت بین سازندگان و مالک دارد . اغلب در این قراردادها حق فروش تا تکمیل آپارتمان از سازنده سلب می شود یا موکول به اجازه مالک می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست مناسب مطرح کنید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر داوری تعیین نشده دادخواست بدهید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما در این خصوص ابتدا می بایست

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه برای ایشان ارسال نماید

مدتی در اظهارنامه تعیین کنید و بعد از انقضای مدت در صورت عدم پاسخ دادخواست طرح طرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام لازم است اسناد و مدارک مربوطه ملاحظه و سپس اظهارنظر شود.

یک وکیل :

سلام ابتدا می بایست دادخواست الزام به تکمیل و تحویل واحد تقدیم نمایید و پس از اینکه واحد تحویل شما شد متعاقباً دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم دادگاه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و اسناد نیاز به بررسی دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، با توجه به بیانات شما ، نیاز به اطلاعات بیشتر و مطالعه قراردادهای منعقده می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم نمایید و سپس دادخواست الزام به تحویل واحد ها را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول واحد را تحویل بگیر و تصرف کن بقیه اش خودشون میان دنبالت