مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام خسته نباشید. من دو سال خونه خریدم با قولنامه و ثبت دفتری تا امروز نتونستم سند به نام خودم بزنم زن سند صاحب رفته از شوهرش واسه مهریه شکایت کرده چون سند بنام اوست آمدن خونه پلمپ کردن الان من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

یک وکیل :

با سلام دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرای در اداره ثبت یا اجرای احکام مبنی بر اثبات وقوع عقد بیع و درخواست صدور توقف عملیات اجرایی تا تعیین تکلیف نهایی باید تقدیم کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر قولنامه قبل از به اجرا گذاشتن مهریه است اعتراض ثالث اجرایی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را اقامه نمایید و

و با ارائه مدارک و مستندات و مبایعه‌نامه ادعای خود را اثبات نمایید

و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید و ...

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

سلام باید به عنوان شخص ثالث وارد دعوی شوید
در صورت نیاز تماس گرفته شود تا کامل راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما با توجه به مدارک ابرازی خود می‌توانید اعتراض ثالث نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شما اعتراض ثالث طرح دعوی نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

وارد ثالث شوید و مدارک خود را در پرونده ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قولنامه قبل از به اجرا گذاشتن مهریه است اعتراض ثالث اجرایی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید اقدام به پرداخت مهریه کرده تا رفع پلمب صورت گیرد.