مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره ساختمان

سلام. خسته نباشید
ما یه ساختمان 8 واحدی هستیم و میخوایم درب های پارکینگ رو تعویض و کرکره ای کنیم. اما یکی از واحد ها که مستاجر هم هست وقتی به صاحب خانه میگوییم میگوید هزینه تعویض درب با فردی که از درب استفاده میکند یعنی باید مستاجر بپردازد..
1. هزینه تعویض درب با مستاجر هست یا صاحب خانه؟
2. اگر تعویض گردد دربها و آن واحد پول رو پرداخت نکند چه باید کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هزینه با صاحبخونه است ولی اگر مستاجر اجاره بها پرداخت میکند می تواند از آن اجاره بها هزینه درب را پرداخت کند اگر تعویض شد و پرداخت نکردند از صاحبخانه باید مبلغ هزینه شده را در شورای حل اختلاف شکایت کرد