مشاوره حقوقی رایگان - اتمام شراکت کاری

بنده با فردی در راه اندازی کسب و کار صحبت کردم که قرار شد سرمایه با ایشون باشه و کار با بنده و 50.50 شراکت کنیم. همان لحظه 4 تومن برای بنده چک نوشتن که موارد اولیه رو اوکی کنم و در قبال اون 4 تومن سفته گرفتن پس از مدتی متوجه شدیم که این کار جوابگو نیست و بنده دستگاه برش و حکاکی لیزر داشتم که قرار بر شراکت دستگاه شد و گفت که همین کار رو گسترش میدیم. به مرور زمان و طی یک سال پول نصف دستگاه رو بهم دادن و ازم امضاء میگرفتن. تا اینکه کار ادامه پیدا کرد و گسترده تر شد و در عین حال هیچ قراردادی بین ما نوشته نشد.
اکنون حدود یک سال و نیم از این موضوع گذشته و بنده از حدود 3 ماه پیش به روال کار کردن و عدم تعامل و همکاری در روند کاری کارگاه به ایشان اعلام شکایت نمودم. زیرا از صبح ساعت 8 تا ساعت 8 شب کلیه امور مربوط به کارگاه و فروش با بنده بوده است و ایشان هیچگونه تعاملی (به ندرت) در پیشرفت امور نداشته اند و بنده نیز در کل هزینه های کارگاه 50 درصد سرمایه گذاری کرده ام. بنده بابت حق الزحمه و دستمزد مدیریت و تولید از ایشان مبلغی اضافه تر از 50 درصد حق شراکت درخواست کردم که ایشان موافقت ننموده و درخواست تعطیلی کارگاه را نموده اند که بنده مخالفت کردم و ایشان بنده را تهدید کردند که از طریق مراجع قضایی حکم پلمپ اینجا را میگیرند.
میخواستم بدونم که آیا اگر بنده 50 درصد از سرمایه کار رو با کسی شریک باشم و همزمان کل فعالیت کارگاه بعهده خودم باشه بازم قرارداد 50.50 درسته و ایشون میتونه ادعایی داشته باشه با وجود اینکه همه این کارگاه و تولیدی را با اسم بنده میشناسند و هیچ قراردادی بین ما نوشته نشده است.
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی هاتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
ببنید بحث شراکت شما یک بحث است بحث پیشروی روند کار مورد دیگر اگر شما کل کار رو خارج از توافق هم انجام بدید مالک کل سود نمی شوید بلکه به میزان انجام کار دستمزد می گیرید.