مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

با سلام
من تو یه شرکت شریک هستم ولی شریکم زده زیر شراکت و الان دادگاه هستیم و با مدارکی که دارم میتونم ثابت بکنم شراکتمو ولی من الان 4 ماهه نرفتم کارخونه میخوام بدونم چطوری میتونم خسارت این چند ماه رو ازش بگیرم و با چه عنوانی باید شکایت بکنم و اگر میتونم شکایت بکنم روزی چقدر میشه. ممنون

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

سلام..ازلاعاتی که دادین بسیار ناقض هست ونمیشه جواب داد..اولا نوع شرکت چیه...ثانیا ایا شرکت رو ثبت کردین یانه..‌ثالثا میزان سهام ویا سهم ابشرکه شما دز شرکت چقدره...رابعا نقش شما دز شرکت چیه...خامسا چطوری شما رو از شرکت بیرون کرده...وووو

پرسشگر :

شرکت به ثبت نرسوندیم ولی سهممون توی اداره مالیت 50/50هست و شراکتم رو کم مونده ثابت بکنم. شرکت نیست کارخانه هست. چون پروانه بهره برداری به اسم شریکم بوده زده بود زیر شراکت که من اونجا سهمی ندارم

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست اثبات شرکت (شرکت مدنی) تقدیم دادگاه کنید
پس از اثبات شراکت، دادخواست الزام شریک به انجام حسابرسی فعالیت های مالی شرکت و تقاضای کارشناس رسمی در رشته حسابداری و حسابرسی کنید

پس از روشن شدن حساب و کتاب، دادخواست مطالبه حقوق خود را مطرح نمایید

امکان طرح این عناوین بصورت تجمیع نیز هست اما پیشنهاد می کنم حتماً با یکی از همکاران وکیل در تماس و مشاوره مستقیم باشید تا وقت و هزینه های شما هدر نرود

پرسشگر :

ممنون لطف کردین

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

دادخواست مطالبه سود سهم الشرکه با جلب نظر کارشناس بدید