مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در فعالیت اقتصادی صادرات کالا

احتراماً اینجانب مبالغی پول نقد و مبلغی دلار به یکی از همکارانم که مدعی صادرات کالا های مختلف بود را به این صورت که ( کارت بانکی خودم و همسرم را به ایشان می دادم ) تا مستقیماً از آن برداشت نموده و ایشان هم متقابلاً برابر مبالغ داده شده از طرف من و سودی که از این طریق سهم اینجانب میگردید به مرور و به دفعات بصورت چک به من تحویل میداد . یعنی مبلغ چکها عبارت بود از اصل پول خودم و مبلغی که از طریق این صادرات ( به ادعای ایشان )سود نصیب بنده میشد . بین ما قرارداد مکتوبی مبنی بر این توافقات نوشته نشده و شاهدی هم وجود ندارد. حالا اگر بنده چکهای موجود را به اجرا گذاشته و چکها برگشت بخورد و شکایتی مطرح کنم :

1- آیا فقط میتوانم ادعای اصل پولهای پرداخت شده خودم را بکنم و به الباقی آن اتهام ربا یا نزول وارد است ویا اینکه از این اتهام مبرا میباشم.
2-آیا طریق پرداخت مبلغ از سوی اینجانب ( یعنی دادن کارت بانکی خودم و همسرم ) و اینکه پول را مستقیماً به حساب شریکم واریز نکرده ام اشتباه بوده و ایشان میتواند مدعی این شود که به او مبلغی پرداخت نکرده ام یا خیر.
3-تعدادی حواله از صندوق های اعتباری از سوی ایشان نزد بنده میباشد ( در وجه حامل و بدون هیچ توضیح و ظهر نویسی ) ، آیا در طرح دعوی و شکایت بابت چکهای برگشت خورده بنده میتوانم به جبران ضرر و زیان وارده ناشی از اقساطی شدن طلبم ( در صورت اثبات اعسار نامبرده ) حواله های مذکور را نیز به اجرا بگذارم یا اینکه از سوی وی متهم به خیانت در امانت خواهم شد. آیا قانون به من اجازه این کار را خواهد داد؟
4-آیا اقرار شفاهی نامبرده نزد دو نفر از همکاران مبنی بر اینکه کلاً ( از ابتدای شراکت ) به اینجانب چقدر بدهکار است و یا در قبال اخذ وجوه، متعهد به پرداخت چه مبالغی به اینجانب بوده و اینکه از زیانهای احتمالی هیچ صحبتی به میان نیاورده است منجر به التزام وی ( از سوی دادگاه ) به پرداخت کل بدهی خود خواهد گردید و یا اینک اقرار کتبی هم لازم است.
5-اشخاص حقیقی که مبادرت به تجارت مینمایند در چه صورت میتوانند ورشکستگی خود را به دادگاه اثبات نمایند ؟ و در این مورد بخصوص نامبرده اگر پول بنده را به بدهکاران خود داده و اصولاً هیچ فعالیت اقتصادی ( برخلاف ادعای خود ) انجام نداده باشد این امر چگونه به دادگاه اثبات شده و آنگاه دادگاه در رای صادره چه رویه ای را در پیش خواهد گرفت ؟
6- آیا در صورت بسته شدن اقساط بلند مدت از سوی دادگاه جبران ضرر و زیان ناشی از کاهش ارزش پول در قانون اندیشیده شده است یا خیر.
7- آیا در خصوص وارد آمدن صدمات روحی و روانی و همچنین فرصت سوزی ها و لطمات اقتصادی بوجود آمده ناشی از عدم تعهد به وعده های داده شده بخصوص برگشت خوردن چک میتوان اقامه دعوی نمود یا خیر ؟

پاسخ ها :

عباس شفائي

جناب آقای عباس شفائي :

استان : اصفهان


با درود
در صورت نیاز به وکیل تماس بگیرید
اصفهان


17:23:39   1399/2/21

موافق (0) مخالف (0)

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

استان : فارس


سئوال مختصر در سه خط بنویسید


17:37:31   1399/2/21

موافق (0) مخالف (0)

عباس شفائي

جناب آقای عباس شفائي :

استان : اصفهان


سلام منظور از وکیل اینجانب بود


19:39:04   1399/8/21

موافق (0) مخالف (0)

عباس شفائي

جناب آقای عباس شفائي :

استان : اصفهان


با سلام در صورت نیاز به وکیل با اینجانب به این شماره 09133164607 تماس گرفته ( با پرداخت حق مشاوره) نسبت به تنظیم قرارداد وکالت و پیگیری موضوع اقدام گردد


19:48:58   1399/8/21

موافق (0) مخالف (0)


0

سوالات مرتبط

وکلای متخصص