مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام من متوجه شدم که یک خانمی که قبلا برادر شوهرم رو اغفال کرده بود الان داره همین کار رو با شوهرم انجام میده میخواستم ببینم چجوری من میتونم این زنه رو گزارش کنم طوری که شوهرم تو دردسر نیفته و اصلا پاش گیر نشه یعنی فقط زنه بدبخت شه.
چون که کلا این خانم کارش اینه داره از این پول درمیاره درواقع نمیخوام دادگاهی شه و کار به شکایت برسه فقط یجوری بشه که بترسه دیگه از این کار مثل یه اخطار یا پیامک.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر با همسرتان رابطه حضوری دارند ،میتوانید با ارائه دلایلی و مستندات ، به اتهام رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید .
موفق باشید