مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
دو روز قبل (19فرودین 1400) هنگاهی که پشت خط عابر، به جهت عبور عابرپیاده متوقف بودم یک موتورسوار از پشت با خودروی من برخورد کرده و چون گواهینامه همراهش نبود، افسر تصادفات کروکی جهت رفتن به شورای حل اختلاف کشیده شده و ایشان را نیز مقصر حادثه تشخیص داده.
خودروی من تیگو5 مدل 99 است، حدود 11 میلیون خسارت دیده که شامل می باشد:
1. جوشکاری پلاستیک و رنگ سپر به دلیل شکستگی،
2. تعویض چراغ راهنما به دلیل شکستگی،
3. تعویش یک چشمی سنسور عقب به دلیل شکستگی،
4. صافکاری بدون رنگ در صندوق عقب،
5. صافکاری بدون رنگ گلگیر عقب راست
سوالم اینجاست که نماینده بیمه به من گفت که قانون بیمه تغییر کرده و خودروها را به دو گروه متعارف و لوکس تقسیم شدن و خودروهای بالای 250 میلیون هزینه ای معادل انجام کار متناظر در خودروی متعارف می گیرند و از این 11 میلیون تنها 2میلیون تومان به من پرداخت می شه
الان 9 میلیون تفاوت و افت قیمت ناشی از تصادف چطور باید جبران شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. بیمه تا میزان خودررو متعارف پرداخت می‌کند و افت قیمت را پرداخت نمیکند. برای الباقی باید دادخواست مطالبه خسارت از باب تسبیب بدهید.