مشاوره حقوقی رایگان - ما 3خواهر 2برادر و مادر سال 86 در مورد زمینهای ‌14هکتاری‌ پدرمان ‌شفاهی ‌صلح‌ کرده‌ و تقسیم ‌نامه‌ کتبی ‌

ما 3خواهر 2برادر و مادر سال 86 در مورد زمینهای ‌14هکتاری‌ پدرمان ‌شفاهی ‌صلح‌ کرده‌ و تقسیم ‌نامه‌ کتبی ‌با امضای ‌3 داماد ‌شاهد به‌ علت ‌عدم‌ آگاهی‌ های‌ حقوقی ‌و روابط‌ صمیمی‌ خواهر و برادری از خواهرها ‌امضا نگرفته ‌و الان ‌یکی ‌از ‌خواهرا با فشار همسرش ‌که ‌یکی ‌از امضاکنند‌گان تقسیم ‌نامه ‌و صلح‌ شفاهی ‌است‌ از ما 2 برادر شکایت ‌کرده ‌است. زمینها با اطلاع ‌خواهر شاکی ‌به ‌فروش ‌رفته‌ است‌. خواهر بزرگتر فوت ‌کرده ‌شوهرش‌ شاهد است‌ همچنین ‌خواهر وسطی ‌با شوهرش ‌شاهد هستند و حاضر به ‌شهادت وضعیت ‌ما چگونه ‌میشود؟ ایا ‌به ‌سهمش‌ می ‌رسد؟ اصل ‌زمینیا قیمت؟میشه ‌کامل ‌توضیح ‌دهید ممنون میشم. ارادتمندم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا امضا خواهر ها در تقسیم نامه ضروری بوده زیرا به معنی قبول عمل تقسیم است. اگر امضا نباشد یعنی تقسیم را قبول ندارند . اما اگر سهمی از زمین‌های یا اموال دیگر برای خواهر ها در نظر گرفته شده و آنها در سهم خود متصرف بودند ، این نشانه قبول ضمنی تقسیم است. لذا در شهرتان به وکیل مراجعه کرده و دادخواست اثبات وقوع تقسیم مطرح کنید