مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

باسلام. من حین خدمت دچار شکستگی دوبل ساعد دست چپم شدم بیمه7درصد برام تعیین کرده الان بیمه کوثر بابت این 7درصد کلا دو میلیون و صد هزار تومان بهم دادن. تا اونجایی که من تحقیق کردم بابت هر یک درصدحدود دو میلیون تومان تعلق میگیره آیا من حق اعتراض دارم. لطفا راهنماییم کنید و بفرمایید نرخ دقیق هر یک درصد چقدر میباشد. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مبلغی که شما می فرمایید ،مبلغ دیه است وبا مبلغ از کارافتادگی متفاوت است.یاالله