مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد صدور حکم تخلیه مستاجر

من با مستاجر در تاریخ 3 مرداد قراردادی بستم و 8 تومن ازش پول گرفتم و چکی به مبلغ 12 تومن به من داد (باقیمانده ودیعه) و طبق قرارداد قرار شد ماهیانه مبلغی اجاره به من بدهد که چک پاس نشد و هیچ اجاره ای هم پرداخت نکرد.
آپارتمان را به صورت مبله اجاره داده بودیم با همه وسایل.
اظهارنامه ای در شهریور ماه براش فرستادم که قرارداد رو فسخ کردیم.
بعد از ابتدای مهر ماه توافق کردیم که تا 3 آبان خالی کنه.
خالی نکرد.

توافق کردیم که وسایل رو برداریم.
بخشی از وسایل رو برداشتیم و ما از اجازه خواست تا 16 آبان بمونه با مبلغ 1.5 میلیون و بقیه وسایل مون رو هم همون موقع بفرسته.

ما هم قبول کردیم.

بعد از 16 ام هم خالی نکرد و بقیه وسایل ما رو هم نفرستاده هنوز

دیگه واقعا از دروغگویی این آدم خسته شدم و می خوام ازش شکایت کنم و حکم تخلیه شو بگیرم.

باید چه کار کنم؟
آیا شانسی دادم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام درصورتی که مستأجر در مهلت مقرر در ماده 6 قانون موجرومستاجر از پرداخت مال‌الاجاره یا اجرت‌المثل خودداری کند و با ابلاغ اخطار دفترخانه‌‌کننده سند اجاره یا اظهارنامه (در موردی که اجاره‌نامه عادی بوده یا اجاره‌نامه‌ای در بین نباشد) ظرف ده روز قسط یا اقساط عقب‌افتاده را نپردازد، چناچه اجاره‌نامه رسمی باشد موجر می‌تواند از دفترخانه یا اجری ثبت صدور اجرائیه بر تخلیه و وصول اجاره بها را درخواست کند.‌‌