مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام و تشکر از پاسخگویی شما
در پرونده ای هم اکنون وکیل دارم اما میخواهم یک وکیل دیگر هم اضافه کنم باتوجه به اینکه اولین جلسه دادرسی انجام پذیرفته است ایا این امکان هست که با وجود وکیل قبلی یک وکیل جدید هم در پرونده اضافه کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام شما در تمام مراحل رسیدگی می توانید از خدمات یک وکیل دیگر بهرمند شوید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در پرونده حقوقی شما نهایتا 2 وکیل و در پرونده کیفری سه وکیل میتوانید اخذ کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما در هر پرونده دو تا وکیل میتوانید داشته باشید