مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی کشوری پدر به پسر روانی

باسلام پدرم کارمند شهرداری بوده مدت شش ماه است فوت کرده حقوقش به مادرم رسیده برادرم عقب مانده ذهنی می باشد درخواست مستمری کردیم پرشکی قانونی تاییدکرده از کار افتاده صددرصد و از زمان تولد می باشد ولی سازمان بازنشستگی می گوید بایستی در زمان حیات پدر بایستی درخواست میشد در حالی که پدرم اطلاع نداشت از قوانین حمایتی ایا می توان شکایت کرد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید و درخواست برقراری حقوق مستمری کنید