مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی کشوری پدر به پسر روانی

با سلام پدرم بازنشسته شهرداری بود مدت شش ماه است فوت کرده برادرم عقب مانده ذهنی است و از کارافتادگی صددرصد است و از بدو تولد بیمار است که پزشکی قانونی که سازمان بازنشستگی معرفی کرد تایید نموده ولی سازمان بازنشستگی مخالف است چرا پدرت در زمان حیات اقدام ننموده پدرم شاید برای حفظ ابرو در محل کار یا ندانستن قانون اقدام نکرد ایا راهی است ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ایراد سازمان بازنشستگی وارد نیست. اگر همکاری نکردند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید