مشاوره حقوقی رایگان - فریب در وعده ازدواج

سلام
بنده 14سال داشتم که پسری21ساله در فضای مجازی (بازی آنلاین) به من پیشنهاد داد و خود او به من وعده ازدواج داد رابطه ما 5سال به طول انجامید، و آقا به من وعده ازدواج دادند بدون درخواست من ، من بخاطر ایشون دچار فروپاشی ابرو شدم و حتی مورد ضرب خانواده قرار گرفتم و ایشون بعد از 5سال با وجود اینکه بنده با تمامی شرایط ایشون برای شروع زندگی مشترک کنار اومدم منو رها کرد و کاملا دچار آسیب روحی و معنوی شدم و ایشون مرا تهدید کردن به اینکه خط خود را می‌سوزاند و اینکه ازدواج می کند و همسرش را با من رو به رو می کند اما مشکل من این است که چرا ایشان مرا فریب داده و وعده ازدواج دروغ داده است ؟ ایشان می تواند ملاک های خود را تغییر دهد اما اینطور نبوده و شرایط را بهانه کرده است درحالی که بنده همه شرایط را قبول کرده ام بنابراین می توان نتیجه بگیریم که ایشان از ابتدا با قصد فریب وارد شده است و متاسفانه بنده بخاطر سن کم خود (14) دچار نیرنگ و فریب شده ام .
متاسفانه اکنون آسیب های روحی و معنوی به بنده رسیده است و اعتمادم به دیگران کاهش یافته و قرص آرامبخش و مسکن مصرف میکنم و در برخی از مواضع همچون یک فرد افسرده هستم. بنده دانشجو هستم و بخاطر آسیب های ایشون حتی نمیتونم درس بخونم درحالی که همواره دانشجو فعالی بودم
آیا بنده می توانم شکایت کنم و ایشان را در دادگاه حاضر کنند؟ چون بنده فریب خوردم

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام طبق قانون وعده ازدواج هيچ الزامي براي انجام ازدواج ندارد و شما هيچ شكايتي در اين خصوص نميتوانيد انجام بدهيد، فقط اگر كادو و هدايايي داده باشيد ميتوانيد آنها را مطالبه كنيد