مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

سلام و عرض ادب
سال 1389 پدر بنده یک ساختمان را به صورت قولنامه و وکالت به فرزندان خود واگذار کرد که سهم بنده یک دانگ میباشد. یکی دیگر از برادرانم سهم مابقی رو خریداری کرده که سهم ایشان 5 دانگ میباشد. سند ساختمان به صورت دفترچه ای میباشد که توسط برادرم برده شده و ایشان بدون حضور بنده و پدرم سند را به دفترخانه برده و درخواست سند تک برگی کرده است. به دفتر ثبت و اسناد محل مراجعه کردیم رییس اداره ثبت متوجه شد که پرونده ساختمان جابجا شده است. ایا میتوان شکایت جعل یا کلاهبرادری کرد؟؟
ایشان پنج دانگ و من یک دانگ وکالت داشتیم و ایشان پنج دانگ را به نام خودش و یک دانگ را به نام پدرم درخواست داده بدون اطلاع پدرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگر از زمان جال

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،عمل نامبرده،در حکم کلاهبرداری است