مشاوره حقوقی رایگان - ارث مفقودالاثر

باسلام خانمی هستم که پدرم حدود 20 سال پیش به شهرستان چابهار رفتند و بعد از حدود چند ماه دیگر خبری از ایشان نداشتیم و در حال حاضر مفقودالاثر و مجهول المکانند. آیا به ایشان از خانه مادربزرگم (مادر پدرم) سهم الارثی تعلق میگیرد یاخیر. دو عمو و یک عمه هم دارم. و آیا من میتوانم امین سهم پدرم باشم یا خیر؟؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام.ماده879قانون مدنی:اگر بین وراث غایب مفقودالاثر باشد سهم او کنار گذاشته میشود تا حال او معلوم شود.در صورتی که محقق گردد قبل از مدرس مرده است نشه او به سایر وراث بر میگردد والا به خود او یا به ورثه او می رسد.
در تقسیم ترکه باید نماینده غایب اعم از وکیل یا ولی یا وصی یا قیم یا امین شرکت داشته باشد و تقسیم نیز در دادگاه انجام میشود و اراضی وارثان کافی نیست.