مشاوره حقوقی رایگان - ارث زن مفقود شده به شوهر

سلام خدا قوت
آیا از سهم ارث که بنام مادر هست که مدت دوازده سال مفقود شدن
پدر هم سهم می‌برد

آیا میشود بصورت تفکیک قطعه ای سهم خود را فروخت یا کلا باید فروخت شود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال واضح نیست.وراث حین الفوت متوفی از او ارث می برند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله سهم شوهر از اموال همسرش یک چهارم اموال است
و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود
سهم فرزندان پسر دو برابر سهم فرزندان دختر است.
اگر متوفی پدر و مادر نیز داشته باشد هر یک از پدر و مادر یک ششم ارث می برد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه که مادر شما فرزند دارد پدر یک چهارم ارث میبرد پدربزرگ و مادربزرگ نیز در صورتی که در قید حیات می باشند ارث میبرند الباقی به فرزندان به ارث میرسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ارث می برد و می تواند بعد از صدور حکم موت فرضی درخواست گواهی حصر وراثت بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مادر مفقود شده باشد ابتدا باید مشخص گردد که آیا مادر فوت کرده است یا خیر
و باید تاریخ فوت معلوم گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید حکم موت فرضی مفقوالاثر صادر شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید حکم موت فرضی مادر مفقودالاثر صادر شود قبل از آن امکان تقسیم ارث نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وراث می‌توانند توافق کنند منع قانونی ندارد اقدام نمایید