مشاوره حقوقی رایگان - فروختن مال موروثی مفقود الاثر و گمشده

با سلام‌
من برادری دارم که از سال 97 خبری ازش نیست و به خارج از کشور متواری شده، خبری هم ازش نداریم، حتی از زنده بودن و مرده بودن اش، حتی خروج از کشور هم در حد یک حدس، الان ملک موروثی مان را می خواهیم بفروشیم همه هستند ولی او غایب است .
از لحاظ قانونی امکان فروش وجود دارد، چطور می توانیم قانونی برای فروش ملک اقدام کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما برای فروش مال مشا نیازی به مدارک و رضایت شخص غایب ندارید می توانید بفروشید در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای تقسیم ترکه در دادگاه مطرح شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان فروش وجود دارد منع قانونی ندارد
سهم ایشان به صندوق دادگستری واریز خواهد شد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌ بله می توانید اقدام‌ قانونی کنید از طریق دادگاه
در نهایت پس از فروش‌ با دستور دادگاه سهم‌ایشان‌به‌صندوق‌دادگستری واریز می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا برای سهم الارث ایشان امین تعیین کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم و فروش بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام به فروش کنید و برای سهم ایشان امین تعیین میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید بفروشید اما سهم ان برادر در صندوق دادگستری باقی میماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست تقسیم و فروش ترکه را مطرح نمایید وی را مجهول المکان معرفی کنید